Astrovroxi

To Forum


  Άντρας Υδροχόος και Έρωτας

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 8
  Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2011

  Άντρας Υδροχόος και Έρωτας

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Παρ Μαρ 02, 2012 8:25 am


  (Τέιλορ Λότνερ 11 Φεβρουαρίου 1992)

  Άντρας Υδροχόος

  Ωραίος, με ζωηρά μάτια, μύτη με έντονη γραμμή και στόμα πλατύ, ο άντρας Υδροχόος διακρίνεται για τις αριστοκρατικές του κινήσεις και την εύσαρκη γραμμή του σαγονιού του, που δείχνει την μεγάλη του αποφασιστικότητα. Έχει ψηλό παράστημα και είναι ιδιαίτερα κινητικός, με δυνατό μυϊκό σύστημα αλλά και ευαίσθητα νεύρα. Του λείπει η αμεσότητα στην έκφραση των συναισθημάτων του, αλλά διακατέχεται από μεγάλη δόση ανθρωπισμού. Είναι ο άνθρωπος που προχωρά πάντα πιο μπροστά από την εποχή του, γι’αυτό συχνά νιώθει (ιδεολογική) μοναξιά, ακόμα κι αν δεν είναι μοναχικός τύπος.

  Εκλεκτικές συνάφειες

  Οποιαδήποτε προσέγγιση προς τον κύριο Υδροχόο, οφείλει να είναι εξαιρετικά πνευματικής φύσης. Το αέρινο στοιχείο του Υδροχόου, τον κάνει ιδιαίτερα εγκεφαλικό- το περιτύλιγμα του σώματος έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Θα το προσέξει, αλλά δεν θα σταθεί εκεί. Εξάλλου, έχει μια δική του, προσωπική αντίληψη της ομορφιάς, που δεν συμπίπτει με τα γενικότερα πρότυπα της καλαισθησίας. Μια γυναίκα που τον πλησιάζει με μοναδικό της όπλο την γοητεία, θα ταπεινωθεί από τον Υδροχόο, που ενοχλείται από την υπερβολή και το επιδεικτικό σεξαπίλ.
  Ο Υδροχόος ενδιαφέρεται για τα ψυχικά χαρίσματα , όσο και για τα εγκεφαλικά. Η ευαισθησία μιας γυναίκας τον ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από την συμμετρία του προσώπου της. Ένα εξελιγμένο μυαλό ή έστω μια αυθόρμητη και τρυφερή ψυχή, μπορούν να τον συγκινήσουν αποτελεσματικότερα.
  Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τυφλός μπροστά στα ελλατώματά της: ίσα-ίσα, είναι φοβερά παρατηρητικός και ελέγχει εξονυχιστικά την προσωπικότητα που έχει δίπλα του. Θα μελετήσει την συμπεριφορά σας μπροστά σε κόσμο (η κοινωνική σας συνείδηση είναι προσόν), τις απόψεις και τις ιδεολογίες σας, κι αφού σχηματίσει στο μυαλό του το πορτρέτο του χαρακτήρα σας, θα ανοίξει (ή θα κλείσει, αν είστε άτυχη) την εκλεκτική πόρτα της καρδιάς του.

  Προσέγγιση

  Ο Υδροχόος έχει την φήμη του ψυχρού και συναισθηματικά απόμακρου τύπου. Παρ’όλ’αυτά, μιας και τα αντίθετα έλκονται, η συναισθηματική προσέγγιση αποδυκνείεται η καλύτερη μέθοδος κατάκτησής του. Ο ίδιος αποφεύγει τις συναισθηματικές εκδηλώσεις στον βαθμό της αδιαφορίας και της σκληρότητας, όμως στην πραγματικότητα, μόνο μια πολύ συναισθηματική και εκδηλωτική γυναίκα μπορεί να λιώσει τους πάγους του: τότε εκείνος θα νιώσει προστατευτικά απέναντί της και θα δείξει την πιο ανθρώπινη πλευρά του.
  Ο άντρας αυτός θέλει να παίρνει όσο περισσότερα μπορεί, και να δίνει όσα λιγότερα γίνεται. Είναι ενθουσιώδης στο φλέρτ και στην σχέση, αλλά αρνείται πεισματικά να εμβαθύνει συναισθηματικά. Η γνωριμία μαζί του μοιάζει με φιλία, με περιπέτεια, με ταξίδι, με παιχνίδι, αλλά δεν μπορεί να φτάσει στο βάθος του ρομαντικού έρωτα. Κατά διαστήματα γίνεται επώδυνη και κουραστική- ανάλογα με τις απαιτήσεις της συντρόφου…
  Για μια Καρκίνο ή Ιχθύ, ας πούμε, είναι μια ιδανική σχέση, καθώς αυτά τα δύο ζώδια του Νερού, προτιμούν να δίνουν παρά να παίρνουν από τις σχέσεις τους και τις ιντριγκάρουν οι ‘απόμακροι’ σύντροφοι. Για μια Σκορπιό όμως, ο Υδροχόος είναι δίκοπο μαχαίρι˙μπορεί να ξοδέψει μια ολόκληρη ζωή στο πλευρό του, προσπαθώντας να τον καταλάβει και να τον κατακτήσει ολοκληρωτικά, αλλά δεν θα είναι μια ικανοποιητική ζωή. Η γυναίκα Ταύρος αντίθετα, δεν θα προσπαθήσει καν να παίξει το παιχνίδι του –θα ψάξει για κάτι καλύτερο, υπακούοντας στην τετράγωνη λογική της. Για την Ζυγό, ο άντρας Υδροχόος είναι ένας ενδιαφέρων και δύσκολος στόχος, όμως είναι ζήτημα χρόνου να στραφεί σε έναν άλλο σύντροφο, πιο επικοινωνιακό και ρομαντικό. Η Δίδυμος, η Υδροχόος και η Τοξοτίνα, ανήκουν στο είδος των γυναικών που αναζητούν την εγκεφαλικότητα και τις εναλλαγές στις σχέσεις τους, το πολύ συναίσθημα και η δέσμευση τις κάνει να πλήττουν –άρα έχουν πολλά κοινά με τον Υδροχόο. Η Αιγόκερως πάλι, είναι μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πάθος για την ζωή, με τον Υδροχόο θα ζήσει μια έντονη σχέση με καλές προοπτικές. Η γυναίκα Κριός, δύσκολα θα τα βγάλει πέρα μαζί του, και πιθανότατα θα αναζητήσει έναν πιο συνεργάσιμο σύντροφο, που δεν θα την ξενερώνει. Η γυναίκα Παρθένος είναι η τέλεια επιλογή καθώς συμπληρώνει όλες του τις προϋποθέσεις: είναι επικοινωνιακή, έξυπνη, λογική και τρυφερή. Τέλος, η γυναίκα Λέων, είναι εκείνη που θα του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι με τις υπερβολικές της απαιτήσεις, θα θελήσει να υποτάξει το φιλελεύθερο πνεύμα του, θα του βάλει όρους και όρια, θα καταπιέσουν ο ένας τον άλλο, και πιθανότατα θα έχουν μια εκρηκτική σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης…


  Υδροχοϊκός ερωτισμός

  Κάθε Υδροχόος είναι λιγάκι ανορθόδοξος στον έρωτα. Δεν τον ενδιαφέρουν τα συνηθισμένα και βάζει στην άκρη τον συναισθηματισμό και την ασφάλεια. Το σέξ είναι ένα παιχνίδι για αυτόν, του αρέσει να δοκιμάζει τα όριά του μέσα από τις πιο εκκεντρικές πρακτικές. Το πιο σημαντικό είναι η διαδρομή προς την ολοκλήρωση και όχι η ολοκλήρωση από μόνη της. Έτσι, μπορεί να είναι λίγο εγωιστής στο κρεβάτι και να μην υπολογίζει τις ανάγκες της συντρόφου του. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Υδροχόος είναι δύσκολος σύντροφος στο σέξ: ικανοποιείται δύσκολα και ικανοποιεί δύσκολα.
  Η εγκεφαλικότητα παίζει σημαντικό ρόλο. Ο Υδροχόος αντιλαμβάνεται την σύντροφό του σαν ένα εργαλείο, σαν ένα ερωτικό παιχνίδι μέσω του οποίου θα φτάσει σε σημαντικές για αυτόν εγκεφαλικές ανακαλύψεις. Όλα βρίσκονται στον εγκέφαλό του και στην φαντασίωση της στιγμής. Μια απότομη κίνηση, μια αξύριστη γάμπα, καταστρέφουν σε χρόνο μηδέν την φαντασίωσή του. Είναι πολύ ευαίσθητος λοιπόν στην παραμικρή κίνηση της παρτενέρ του.
  Ο Υδροχόος είναι γνωστός ως ο ξεδιάντροπος εραστής του ζωδιακού. Η αθωότητα με την οποία απαιτεί τα πιο αλλοπρόσαλλα πράγματα από τις συντρόφους του, τον κάνει ακαταμάχητο. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σταθερά ζώδια , Ταύρο, Λέοντα και Σκορπιό, ο Υδροχόος δεν παίζει παιχνίδια υποταγής, αλλά παιχνίδια διαστροφής. Διασκεδάζει με πειραματισμούς, όπως, ερωτικά παιχνίδια, εναλλαγή συντρόφων, ομαδικό σέξ, ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις,κ.λπ.,κ.λπ. ….
  Φθορά
  Κάθε Υδροχόος φοβάται την δέσμευση. Ο έρωτας για αυτόν είναι μια ατυχής κατάσταση, θα προτιμούσε να έμενε για πάντα ελεύθερος. Όταν ερωτεύεται, δεν μπορεί να το πιστέψει ότι το έπαθε ΑΥΤΟ! Μπορεί να υπονομεύσει την σχέση του, εκούσια ή ακούσια, ώστε να ελευθερωθεί και πάλι από τα δεσμά της. Μια πολύ υπομονετική γυναίκα (πχ.Ιχθύς, Παρθένος) θα μπορούσε να τον κρατήσει κοντά της δίνοντάς του χώρο και χρόνο, μια δυναμική όμως (πχ.Λέων, Ταύρος), θα αποχωρήσει πρώτη, πρίν βρεθεί παγιδευμένη σε μια επώδυνη θέση.
  Συνηθέστερα όμως, ο Υδροχόος είναι εκείνος που αποχωρεί πρώτος, όταν διαισθανθεί την φθορά –ή ακόμα, πρίν την διαισθανθεί. Γίνεται αναίσθητος, απόμακρος και σκληρός. Ο Υδροχόος είναι αρκετά απότομος σαν χαρακτήρας, σε οριακές καταστάσεις μπορεί να φτάσει στην λεκτική ή την σωματική βία. Αν απογοητευτεί από μια σχέση, θα δώσει τέλος οριστικά και τελεσίδικα. Δεν θα αφήσει ούτε ένα παραθυράκι για επιστροφή. Ακόμα κι αν επιθυμεί την επανασύνδεση. Είναι πολύ εύκολο για αυτόν να προχωρήσει παρακάτω στην ζωή του.
  Μια γυναίκα που δεν τον ακούει πια, που δεν μοιράζεται τους προβληματισμούς του, που γίνεται συντηρητική και κατακρίνει τις ιδέες του, που φέρεται απαξιωτικά στους αγαπημένους φίλους του, που αποφασίζει για αυτόν και δίνει διαταγές, έχει περάσει ήδη στο παρελθόν (εκτός αν έχει κάνει οικογένεια μαζί της, τότε είναι πολύ πιο διαλλακτικός). Και όταν ο Υδροχόος βάζει Χ, είναι τελειωτικό.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Ιαν 21, 2019 12:44 pm