Astrovroxi

To Forum


  Πως ρίχνουμε τα χαρτιά με απλή τράπουλα ...

  Μοιραστείτε

  Ψηφοφορία

  Πιστεύετε οτι μπορεί κανείς να ρίξει τα χαρτιά για τον εαυτό του/της?

  [ 2 ]
  100% [100%] 
  [ 0 ]
  0% [0%] 
  [ 0 ]
  0% [0%] 

  Σύνολο Ψήφων: 2
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 8
  Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2011

  Πως ρίχνουμε τα χαρτιά με απλή τράπουλα ...

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Παρ Μαρ 02, 2012 8:03 am

  Η Χαρτομαντεία με απλή τράπουλα είναι πολύ απλή διαδικασία. Θα χρειαστείτε μόνο μια τράπουλα των 52 φύλλων. Μπορείτε να ρίξετε τα χαρτιά μόνοι σας, με δύο τρόπους κυρίως.

  Η μέθοδος του 3. Όταν πρόκειται για ένα απλό ερώτημα που θέλετε να διαλευκάνετε. Ανακατεύετε, κόβετε με το αριστερό σας χέρι και διαλέγετε ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ τρία οποιαδήποτε φύλλα . Το πρώτο φύλλο είναι το πρόσφατο παρελθόν, το δεύτερο το παρόν και το τρίτο το μέλλον. Κάπως έτσι:


  Η κλασική μέθοδος. Εδώ θα χρειαστεί να διαλέξετε ένα φύλλο-φιγούρα που να σας αντιπροσωπεύει. Άν είστε άντρας έναν βαλέ (J) άν είστε γυναίκα μια ντάμα (Q).
  Θα βάλετε αυτό το φύλλο στην θέση που βλέπετε παρακάτω στην φωτογραφία ώς Q- στο κέντρο δηλαδή. Θα επιλέξετε το αντιπροσωπευτικό φύλλο με βάση το ζώδιο σας: τα Τριφύλλια είναι ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι), τα Μπαστούνια ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), τα Καρό είναι ζώδια της Γής (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι) και οι Κούπες, ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς). Αφού ανακατέψετε τα φύλλα και κόψετε με το αριστερό σας χέρι, θα απλώσετε τα εννιά (9) πρώτα φύλλα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ κι όχι επιλεκτικά, σύμφωνα με την κάτωθι εικόνα. Το φύλλο που είναι στη θέση Q-5 προφανώς είναι το πιο δυνατό φύλλο, γιατί πέφτει κατευθείαν επάνω στην φιγούρα σας! Τα υπόλοιπα έχουν την απλή σημασία: 1,2,3 είναι το παρελθόν, 4,5,6 η σημερινή κατάσταση και 7,8,9 είναι το τελικό αποτέλεσμα. Τα 4,5,6 θεωρούνται τα χαρτιά της ''επιρροής''.
  ΚΟΥΠΕΣ
  (Αισθηματικά ζητήματα)  K. Ένας ευαίσθητος άντρας μεγαλύτερης ηλικίας με προστατευτική διάθεση προς εσάς. Υπεύθυνος και προσγειωμένος. Ευγενικός και συνετός. Αξιόπιστος. Ανήκει στα ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς.
  Q. Μια καλοπροαίρετη γυναίκα με μητρική-προστατευτική διάθεση απέναντί σας. Αφοσιωμένη μητέρα, φίλη ή σύντροφος. Ανήκει στα ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς.
  J. Ένας άντρας νεαρής ηλικίας. Ρομαντικός και συναισθηματικός. Αδύναμος χαρακτήρας, χωρίς φιλοδοξίες και ανεύθυνος. Ανήκει στα ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός.
  10. Ερωτική ολοκλήρωση. Έχετε βρεί ένα άτομο με το οποίο νιώθετε σαν ένα. Μαζί μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Γνωρίζετε καλά ο ένας τον άλλο και υπάρχει εμπιστοσύνη κι επικοινωνία. Επίσης, είναι το χαρτί της ηδονής και της σεξουαλικής ευχαρίστησης.
  9. Είναι ένα μάλλον ουδέτερο χαρτί. Τα συναισθήματά σας είναι πολύ δυνατά και ανεξέλεγκτα, αλλά δεν ξέρουμε αν αυτό είναι για καλό ή για κακό: τα διπλανά φύλλα θα το πούν. Είναι το χαρτί των ελεύθερων σχέσεων και των εφήμερων παθών, των ενθουσιασμών που δεν ξέρουμε πού θα καταλήξουν.
  8. Κοινωνικές επαφές. Γιορτές, φιλικές εξόδοι και γνωριμίες. Είναι το απόλυτο χαρτί του φλέρτ. Είναι καιρός για νέους έρωτες. Ανοίγετε πανιά για νέες σχέσεις. Έχετε καλή ερωτική διάθεση και αυτοπεποίθηση. Ψάχνεστε για έρωτα.
  7. Δηλώνει τον ρομαντικό έρωτα. Μια ερωτική γνωριμία που βασίζεται στον πλατωνικό έρωτα παρά στο σέξ. Ένας έρωτας που δεν έχει ολοκληρωθεί σεξουαλικά ή βρίσκεται στο επίπεδο της φαντασίωσης. Είναι το χαρτί που συμπλέκει τον έρωτα και την φιλία. Κάποιος από το φιλικό σας περιβάλλον είναι ερωτικό αντικείμενο για εσάς. Μην επενδύετε πολύ στο πρόσωπο αυτό για να μην πληγωθείτε. Ίσως ένας μονόπλευρος έρωτας, χωρίς ιδιέταιρη ανταπόκριση.
  6. Έχετε την στήριξη του ανθρώπου που αγαπάτε. Ο ερωτικός σύντροφος είναι ένα ώριμο άτομο που σας προστατεύει και συμβουλεύει. Το χαρτί αυτό δηλώνει συχνά σχέσεις με διαφορά ηλικίας, ή διαφορά μόρφωσης ή διαφορά ωριμότητας εμπειριών... Υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση προστατευτικότητας και θαυμασμού. Αυτή η σχέση μπορεί να προσφέρει εμπειρίες και ωρίμανση σε έναν από τους δύο. Ο ένας βοηθά τον άλλο σε θέματα προσωπικής εξέλιξης και επαγγελματικής προόδου.
  5. Ομορφιά και γοητεία. Μια σχέση χωρίς συναισθηματικό βάθος που βασίζεται στην επιφανειακή, εμφανισιακή έλξη. Είναι το χαρτί της ερωτικής επιβεβαίωσης. Μην δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση απλά για να νιώσετε ποθητοί. Επίσης, δηλώνει ρηχές σχέσεις, ανούσια φλέρτ και υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα. Η ερωτική σας αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη!
  4. Πρόκειται για μια σχέση ασταθή, που οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις εναλλάσονται. Προειδοποιεί για ανωριμότητα και κυκλοθυμική συμπεριφορά στον έρωτα. Είναι το χαρτί του επιπόλαιου και εγωιστικού έρωτα: το πάθος σας σας οδηγεί σε καυγάδες και χωρισμούς και μετά σε παθιασμένες επανασυνδέσεις. Τρελός έρωτας. Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε. Μια σχέση που την αναθεωρείτε κάθε φορά. Μια σχέση που απογοητεύει αλλά δεν μπορείτε να την τερματίσετε. Φαύλος ερωτικός κύκλος.
  3. Προειδοποίηση για μικροαφορμές που απειλούν την σταθερότητα της σχέσης σας. Προσέχετε τα λόγια σας και τις πράξεις σας. Είναι το χαρτί της ερωτικής ανασφάλειας. Ζήλεια, φόβοι και σκηνές. Δείξτε ψυχραιμία και λογική και μην αφήσετε τον σκοτεινό, ανασφαλή εαυτό σας να φθείρει αυτό που νιώθετε. Μπορεί να δηλώνει μιζέρια στην σχέση. Ο ένας κουράζει τον άλλο με τα άγχη του. Δημιουργία αποστάσεων και κενών. Γεφυρώστε τις διαφορές πριν είναι αργά...
  2. Μια ένωση. Μπορεί να δηλώνει την δημιουργία μιας τέλειας σχέσης ή αρραβώνα/γάμο/συγκατοίκηση. Ανανέωση μιας σχέσης και επανασύνδεση. Είναι το χαρτί της βαθειάς ερωτικής επαφής. Υπάρχει πραγματικό πάθος. Έχετε βρεί το άλλο σας μισό και οι ανασφάλειές σας είναι παρελθόν. Είναι ένας έρωτας με ανταπόκριση ή ένα πάθος δυνατό. Επισημοποίηση, εμβάθυνση ενός αισθήματος. Ο ένας θα ανοίξει την ψυχή του στον άλλο.
  Α. Μια νέα αρχή στον έρωτα. Αισιοδοξία και ρομαντισμός. Νιώθετε οικειότητα με το άλλο σας μισό, σαν να τον/την ξέρετε από παλιά. Καρμικός έρωτας. Μοιραία γνωριμία. Είναι το χαρτί που εκφράζει την υπέρτατη ερωτική ευτυχία...


  ΚΑΡΟ
  (Επαγγελματικές υποθέσεις)


  Κ. Ένας άντρας με γνώσεις, κύρος και ικανότητες. Επιτυχημένος και φιλόδοξος, άν και λίγο σκληρός και αυστηρός. Ηγέτης. Πιστός φίλος. Ίσως τσιγκούνης ή διεφθαρμένος. Ανήκει στα ζώδια της Γής: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως.
  Q. Σοφή και συνετή γυναίκα. Αξιοπρεπής, κοινωνική και με πολλές εμπειρίες και γνώσεις. Ίσως είναι ντροπαλή, ψυχρή και επιφυλακτική με τους άλλους. Ανήκει στα ζώδια της Γής: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως.
  J. Ένας προσγειωμένος, αυστηρός και μετρημένος νεαρός. Υπομονετικός. Ρεαλιστής. Φιλόδοξος και εργατικός. Συναισθηματικά ψυχρός και ανασφαλής. Φιλοχρήματος. Ανήκει στα ζώδια της Γής: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως.
  10. Μια επαγγελματική προσπάθεια βρίσκεται σε σταθερή εξέλιξη. Έχετε αφοσιωθεί σε μια φιλοδοξία και δεν αποκλίνετε από τον στόχο σας. Είναι το χαρτί της 'δια βίου μάθησης΄. Δουλεύετε ακατάπαυστα και απολαμβάνετε την δημιουργικότητα αυτής της ρουτίνας.
  9. Οικονομική και επαγγελματική ανασφάλεια. Μην ανοίγεστε πολύ επαγγελματικά. Είναι το χαρτί της συνετής διαχείρισης. Όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά. Κάντε οικονομία και μεριμνήστε για το αμφίβολο αύριο.
  8. Είναι το χαρτί των σπουδών. Ιδανική στιγμή για να αρχίσετε ένα σεμινάριο, ή να εγγραφείτε σε μια σχολή, ένα φροντιστήριο, μεταπτυχιακό, ξένη γλώσσα, κτλ. Νιώθετε φιλόδοξοι και θέλετε να αποκτήσετε εμπειρίες και γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας. Μια περίοδος αφοσίωσης και τελειομανίας.
  7. Οικονομικές δοσοληψίες. Είναι το χαρτί των αγορών. Ψώνια, επενδύσεις, έξοδα και αγοραπωλησίες. Μην κάνετε αγορές πάνω από τις δυνατότητές σας. Δείχνει ίσως σπατάλες, δάνεια και χρεώσεις. Προσοχή από τις ασύνετες σπατάλες... Κοινωνικά σκάνδαλα. Απουσία μέτρου και λογικής.
  6. Μια σχέση που έχει χάσει την αθωότητά της. Σχέσεις συμφέροντος, χωρίς συναίσθημα. Διστάζετε να δώσετε τον εαυτό σας σε φίλους και σε αγαπημένους. Είστε παγεροί συναισθηματικά. Αυτό το χαρτί δηλώνει σχέσεις που βασίζονται στην λογική παρά στο συναίσθημα.
  5. Επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα. Βρίσκεστε στο χείλος της καταστροφής και τα γύρω φύλλα θα δείξουν την έκβαση του προβλήματος. Οι σπουδές, οι δουλειές, τα οικονομικά σας δεν προχωρούν καλά. Δουλεύετε πολύ και ανταμείβεστε λίγο. Είναι το χαρτί της πειθαρχίας μέσα σε καταστάσεις κρίσης. Βάλτε το κεφάλι σας κάτω και βρείτε λύσεις.
  4. Είναι το χαρτί του υλισμού. Καλοπέραση, διασκέδαση και κοινωνική επέκταση. Υλικά κέρδη και αυξήσεις. Αποταμιέυστε τώρα, για να συνεχίσετε να είστε το ίδιο άνετα και μετά.
  3. Είναι το χαρτί των νομικών υποθέσεων. Λογαριασμοί, έγγραφα, συμβόλαια, τίτλοι. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες. Γραφειοκρατικά κωλύματα. Μην αφήνετε υποθέσεις που σχετίζονται με επίσημα έγγραφα στην τύχη τους...
  2. Μια ερωτική σχέση που επισημοποιείται, ή μια επαγγελματική συνεργασία. Το χαρτί δηλώνει μια κοινωνική σύμβαση μεταξύ δύο ατόμων ή δύο πλευρών.
  Α. Συμφωνίες, δεσμοί, προοπτικές ανάπτυξης. Είναι το χαρτί της οικονομικής και επαγγελματικής ευημερίας. Ίσως κερδίσετε κάποιο μερίδιο δόξας από την δουλειά σας.


  ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ
  (Κοινωνικότητα)


  Κ. Ένας αποφασιστικός, λογικός και πεπειραμένος άντρας. Δραστήριος, ευφυής και κοινωνικός. Φιλικός και ζωηρός. Μπορεί να κατηγορηθεί για έλλειψη συναισθηματισμού καθώς υπακούει στην ψυχρή λογική. Ανήκει στα ζώδια του Αέρα: Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος.
  Q. Μια γυναίκα όμορφη, με καλούς τρόπους και φιλική συμπεριφορά. Έξυπνη. Πρόθυμη. Ικανή για εξαπάτηση. Πονηρή. Μεροληπτική. Ανήκει στα ζώδια του Αέρα: Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος.
  J. Ένας ζωηρός και γοητευτικός νεαρός. Κομψός και ναρκισσιστής. Απρόβλεπτος. Ικανός για εξαπάτηση. Ανεύθυνος. Ανήκει στα ζώδια του Αέρα: Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος.
  10. Τύχη, καθαρός νους και αισιοδοξία.
  9. Υπερ-κοινωνικότητα. Περίοδος διασκεδάσεων με φίλους και ερωτικούς θαυμαστές. Προσέξτε τις καταχρήσεις.
  8. Αντιζηλία μεταξύ φίλων ή συναδέλφων. Ανταγωνισμοί. Κόντρες και προσβολές.
  7. Έλλειψη σοβαρών προθέσεων στις διαπροσωπικές σχέσεις. Εφήμερες σχέσεις.
  6. Εντατικές προσπάθειες ανόδου στα επαγγελματικά. Εργασιομανία. Επαγγελματικός ανταγωνισμός μεταξύ συναδέλφων για υπεροχή.
  5. Συμφωνίες, συμβόλαια, συνθήκες. Μια σημαντική κατάκτηση μέσα από συνεργασία δύο πλευρών.
  4. Απομόνωση και περισυλλογή. Μοναξιά. Ανασύνταξη δυνάμεων για την κατάστρωση νέων σχεδίων. Προετοιμασία για επόμενα βήματα.
  3. Σύγχυση και αταξία. Αβεβαιότητα για το μέλλον και έλλειψη σχεδίων. Όλα βρίσκονται στον αέρα.
  2. Δίλλημα ανάμεσα σε δύο επιλογές. Αναβλητικότητα και αναποφασιστικότητα. Νιώθετε ανέτοιμοι για μια αλλαγή και αφήνεστε στην τύχη σας.
  Α. Αποφασιστικότητα. Είναι η στιγμή για κρίσιμες αλλαγές. Θρίαμβοι. Απόκτηση εξουσίας και δόξας. Κοινωνικότητα και δημοφιλεία.


  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ
  (Φιλοδοξίες)


  Κ. Ευγενικός, καλοπροαίρετος και ανοιχτόκαρδος άντρας ώριμης ηλικίας. Ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης.
  Q. Έντιμη και συμπονετική γυναίκα. Ζεστή και φιλική, άν και λίγο ασταθής. Ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης.
  J. Καλοπροαίρετος νεαρός. Αποφασιστικός και ισχυρογνώμων. Με αυτοπεποίθηση. Έχει τάσεις φυγής. Ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης.
  10. Φόρτος και πιέσεις. Παλεύετε με πολλά προβλήματα μαζί, αλλά αποδεικνύεστε ανθεκτικοί.
  9. Κρυφοί εχθροί και εμπόδια. Αν δείξετε πειθαρχία και βασιστείτε στην εσωτερική σας δύναμη θα τα ξεπεράσετε.
  8. Γρήγορη δράση. Θάρρος και αγώνας. Ξαφνική πρόοδος μέσα από αποφασιστικές κινήσεις. Αυτοπεποίθηση απέναντι σε δυσκολίες. Αντοχή.
  7. Έχετε έναν δύσκολο εχθρό απέναντί σας. Κάποιος φίλος θέλει το κακό σας. Είναι το χαρτί της προδοσίας γενικότερα.
  6. Θυμός, πείσμα. Αυτό το χαρτί δηλώνει εμμονές.
  5. Ανικανοποίητοι πόθοι. Αγώνες και προσπάθειες που θα αποδειχθούν μάταιες. Απαγκιστρωθείτε από σκοτεινούς πόθους.
  4. Ερωτικό ειδύλλιο βασισμένο στο πάθος. Είστε κυκλοθυμικοί στον έρωτα και ασταθείς.
  3. Παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας. Στην δουλειά, τον έρωτα, τις κοινωνικές σχέσεις κάνετε ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα. Απομακρύνετε από κοντά σας τις πηγές αρνητικότητας και διακόπτετε σχέσεις προβληματικές. Είναι το χαρτί των ξεκαθαρισμάτων.
  2. Ωρίμανση μέσα από την αντιμετώπιση δυσκολιών. Νέα επίπεδα γνώσης του εαυτού μας. Αλλαγή στην κοσμοθεωρία μας.
  Α. Νέα αρχή μετά από καταστροφή και τέλος. Εποχή δημιουργικότητας και ανανέωσης. Η ψυχολογία μας ανεβαίνει και η εσωτερική μας δύναμη μας καθοδηγεί. Είναι το χαρτί της γλυκόπικρης νέας αρχής, συνδέεται συχνά με τον θάνατο αλλά δεν είναι τόσο ...μακάβρια τα πράγματα. Απλώς ειναι μια αρχή που προκύπτει από αποχωρισμό μιας παλιάς κατάστασης. Είναι θετικό χαρτί που μας χαρίζει αυτογνωσία και ψυχική δύναμη.


  -ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

  Πολλοί Άσσοι μαζεμένοι συμβολίζουν νέα ξεκινήματα στην ζωή μας.
  Πολλά 9ρια δείχνουν στασιμότητα και προβλήματα που ήρθαν για να μείνουν.
  Πολλά 2ρια δείχνουν οτι δεν είμαστε μόνοι κι ανεξάρτητοι, αλλά μοιραζόμαστε τις αποφάσεις μας με άλλα σημαντικά πρόσωπα. Είναι χαρτιά ομαδικού πνεύματος.
  Πολλά 3ρια δείχνουν κινητικότητα και αστάθεια. Οι υποθέσεις μας εκκρεμούν και όλα αλλάζουν γύρω μας συνεχώς.
  Πολλά Μπαστούνια, δείχνουν περιόδους ψυχολογικής έντασης και πρακτικών προβλημάτων. Εσωστρέφεια.
  Πολλά Τριφύλλια, δείχνουν αντίθετα, εξωστρέφεια και αλληλεπίδραση με τους άλλους.
  Πολλές Κούπες, δείχνουν οτι διανύουμε μια ερωτική φάση και πάνω απ'όλα μας απασχολεί ο έρωτας. Εσωστρέφεια και ονειροπόληση.
  Πολλά Καρό, δείχνουν οτι ζούμε μια φάση όπου είμαστε απασχολημένοι με δουλειά/σπουδές και τα συναισθηματικά μας παίζουν δεύτερο ρόλο. Εξωστρέφεια και επέκταση πρός τα έξω.
  Άν πέσει επάνω στην φιγούρα μας μια άλλη φιγούρα, δηλώνει πιθανώς ένα πρόσωπο που έχουμε στην καρδιά μας. Μπορεί να είναι σύντροφος ή συγγενής.
  Άν δίπλα απ΄την φιγούρα μας βρίσκεται μια άλλη πρέπει να προσέξουμε την στάση της. Άν μας κοιτάζει, σημαίνει οτι ενδιαφέρεται για εμάς. Άν έχει στραμμένη την πλάτη της προς την δική μας φιγούρα ...μάλλον υπάρχει απόσταση.

  (Για όποια άλλη απορία, ρωτήστε ελεύθερα!)

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Ιαν 21, 2019 11:59 am