Astrovroxi

To Forum


  Πίνακας Συμβατότητας Ζωδίων

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 8
  Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2011

  Πίνακας Συμβατότητας Ζωδίων

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Τετ Δεκ 21, 2011 2:54 am  10.
  Πρόκειται για συνδυασμό που οδηγεί σε έρωτα με την πρώτη ματιά και σχέσηαπόλυτα συμβατή. Οι απόψεις συγκλίνουν ακόμα κι αν οι χαρακτήρες είναι πολύ διαφορετικοί γιατί υπάρχει κατανόηση, αμοιβαίες υποχωρήσεις και καλή διάθεση. Συμφωνείτε στα πολύ βασικά και διαφωνείτε στις λεπτομέρειες. Αγαπιέστε πολύ και βρίσκετε τη χρυσή τομή σε ό,τι πρόβλημα προκύψει. Οι καυγάδες είναι σπάνιοι, η ανταλλαγή απόψεων εφικτή, έτσι η σχέση αντέχει σε βάθος χρόνου.

  9.Ο συνδυασμός αυτός αφορά πιο πολύ σχέσεις μεταξύ δύο παρόμοιων προσωπικοτήτων που όμως δεν θα ερωτευτούν με την πρώτη ματιά. Για παράδειγμα μια Σκορπίνα κι ένας Λέων, ή ένας Κριός και μια Ιχθύς, δεν θα προσέξουν απ'την αρχή ο ένας τον άλλο και θα τους πάρει χρόνο να γνωριστούν καλύτερα και να βρούν κοινά στοιχεία. Άν όμως έρθουν κοντά θα δημιουργήσουν μια πολύ σοβαρή και ανθεκτική σχέση, αφού θα έχουν ξεπεράσει αυτά που τους χωρίζουν και θαεπενδύσουν σε όσα τους ενώνουν.

  8. Η έλξη κι η διάθεση πειραματισμού είναι βαθειά για αυτό τον συνδυασμό. Οι
  διαφορές είναι μεγάλες, αλλά ο ένας λατρεύει τα ελαττώματα του άλλου και τα αποδέχεται. Οι προοπτικές είναι καλές, ειδικά αν ψάχνετε για περιπέτεια στην σχέση. Συχνά κοντράρεστε και ρίχνεστε καθημερινά σε μικροκαυγάδες, όμως γρήγορα τα βρίσκετε και μαθαίνετε να ζείτε με τις ξεχωριστές σας απόψεις. Οι υποχωρήσεις, δεν φθείρουν τη σχέση σας γιατί υπάρχει αλληλο-σεβασμός.
  7.
  Η σχέση αυτή είναι έντονη αλλά σε βάθος χρόνου μπορεί να γίνει κουραστική. Πρόκειται για δύο χαρακτήρες πολύ διαφορετικούς που όμως γοητεύονται ο ένας από τον άλλο. Για παράδειγμα, μια Παρθένος με έναν Κριό, ή μια Ταυρίνα με ένα Σκορπιό. Μπορεί για μεγάλα διαστήματα να είστε βαθειά ευτυχισμένοι σαν ζευγάρι αλλά να χάνεται ξαφνικά η επικοινωνία μεταξύ σας με την πρώτη δυσκολία. Η απόσταση μεταξύ δύο ανθρώπων μοιραία αφήνει χώρο για τρίτα πρόσωπα. Είτε μαζί, είτε χωριστά, το συναίσθημα έχει πάντα μεγάλη διάρκεια.

  6.
  Από την πρώτη στιγμή που θα συναντηθείτε θα διαπιστώσετε οτι όσο μεγάλες είναι οι διαφορές σας, τόσο δυνατή είναι η έλξη. Συγκρούσεις, παρεξηγήσεις και μικροί ή μεγάλοι καυγάδες θα προκαλούνται καθημερινά κι από το τίποτα για να φθείρουν τη σχέση σας. Όσο θα ανέχεστε ο ένας τον άλλο η σχέση θα αντέχει. Όταν όμως υποσυνείδητα ο ένας θα αρχίσει να προσπαθεί να φέρει τον άλλο στα νερά του θα υπάρξουν τριβές, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Δύσκολα θα κρατηθεί μια τέτοια σχέση, καθώς ένας από τους δύο θα πρέπει συνεχώς να υποχωρεί.

  5.
  Σχέσεις σαν αυτή είτε είναι εφήμερες, είτε ελεύθερες. Η μόνη πιθανότητα να διαρκέσει μια σχέση μεταξύ τόσο διαφορετικών προσωπικοτήτων είναι αν κάποιος από τους δύο, ή και οι δύο, έχουν ανάγκη από συντροφικότητα και παραβλέπουν την έλλειψη χημείας. Επίσης μπορεί να είναι μια σχέση καθαρά σεξουαλική, ή σχέση εκμετάλλευσης. Σε κάθε περίπτωση το συναισθηματικό κενό που παραμένει μέσα σας, θα σας οδηγήσει στο χωρισμό, ή την σταδιακή απομάκρυνση και απομυθοποίηση του άλλου. Επιφανειακή σχέση, που προσωρινά σας καλύπτει, αλλά μόλις χωρίσετε και αλλάξετε σύντροφο, θα δείτε τον έρωτα με άλλο μάτι.


  4-2.
  Τι σχέση μπορεί να έχει μια συναισθηματική Καρκίνος με έναν φευγάτο Δίδυμο;
  Πόσο μπορεί να ανεχτεί ένας Κριός έναν άλλο Κριό; Θα ερωτευόταν ποτέ μια αισθησιακή Ταυρίνα έναν εγκεφαλικό Υδροχόο; Κάπου εδώ αρχίζει ένας μονόπλευρος έρωτας, ή μια σχέση εκρηκτική- αλλά πάντως σύντομη. Δεν πρόκειται απλά για ετερώνυμα που έλκονται, αλλά για δύο άτομα με διαφορετικά θέλω από τις σχέσεις τους που μοιραία θα πληγώνονται όσο επιμένουν να φορούν ρόζ γυαλιά και να μην βλέπουν την πραγματικότητα. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...

  50-50.
  Μια δυνατή σχέση ζωής γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τα αποτελέσματα ενός τέτοιου συνδυασμού. Πρόκειται για μια σχέση βασανισμένη, με πάθος και μίσος, με απιστίες και επιστροφές, με παρεξηγήσεις και συμφιλιώσεις, όπου η συνύπαρξη είναι δύσκολη, αλλά ο χωρισμός ακόμα πιο δυσβάσταχτος και για τους δύο. Πέρα από τον έρωτα, υπάρχει μια ανεξήγητη ένωση. Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε. Στην περίπτωση Ιχθύ με Παρθένο- Υδροχόο, το δέσιμο είναι βαθειά συναισθηματικό, ενώ στην περίπτωση Διδύμου-Σκορπιού, διανοητικό. Ακόμα κι αν ο έρωτας τελειώσει, έχετε ανάγκη ο ένας τον
  άλλο στη ζωή σας. Αυτό που σας ενώνει, αυτό σας χωρίζει, και δεν μπορείτε να αποφασίσετε.

  Πηγή: Αστροβροχή

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Ιαν 21, 2019 12:43 pm